M±ka migdałowa (250 g) - Efavit

1699

w tym 5% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Nr produktu: 10928

Nr kat: 10725

Opis produktu
Bezglutenowa, za to z ogromn± dawk± witamin B1, B2, PP, E oraz potasu, cynk i magnezu. ¦wietna alternatywa do tradycyjnej m±ki w słodkich wypiekach. Sprawdza się w pieczeniu słodkich tortów, ciast i ciasteczek. Możesz j± użyć jako dekorację deserów i posypkę na sałatkach. Użyj jej w zupach i sosach. Dodaj do nale¶ników, a także do panierki. Dodaje wspaniałego, subtelnego aromatu migdałowego.

M±kę migdałow± można użyć do przygotowania mleka migdałowego - wystarczy poł±czyć kilka łyżek m±ki z wod± Ľródlan± i syropem z agawy i zmieszać na wysokich obrotach w blenderze. Możesz j± dodać też do soku, kakao i mleka orzechowego, tworz±c w ten sposób napój bogaty w substancje odżywcze.
Skład: m±ka z migdałów 100%

Waga netto: 250 g

Kraj pochodzenia: Polska
Termin przydatnoci do spożycia: 7 miesięcy od daty zakupu
Bez sztucznych dodatkówBez sztucznych dodatków
Najwyższa jako¶ćNajwyższa jako¶ć
Produkt w 100% naturalnyProdukt w 100% naturalny
Produkt wegańskiProdukt wegański
Produkt wegetariańskiProdukt wegetariański

Opinie o :
M±ka migdałowa (250 g) - Efavit

M±ka jest ciemna ale marcepan można z niej zrobić. Oczywi¶cie nie będzie biały.

grawikk [2016 /2 /16 1 :44:20]

Dobra m±ka w dobrej cenie szkoda że nie biała ale cóż :)

vinca_minor [2016 /1 /23 14 :48:38]

dobry produkt, jednakże dla fanów barwionych makaroników może się okazać zbyt ciemna, co utrudnia nadanie jej koloru typu różowy, ale już do wersji z kakao idealna:)

ilona.zukowiec [2015 /4 /8 22 :42:0]

Dobra m±ka ale moja też była nieco ciemniejsza :)

vinca_minor [2015 /3 /31 7 :57:19]

Dodaję j± do ciasta nale¶nikowego. Pycha.

hankawit5@wp.pl [2014 /12 /18 22 :29:31]

wspaniały produkt, wymieszana z inn± m±k± daje cudowny efekt np przy pieczeniu ciasteczek, zapach i smak migdałów dominuje wypieki

MalgorzataW [2014 /2 /9 18 :40:7]

Zamówienie przyszło szybko i ładnie zapakowany

wiesias [2014 /1 /2 23 :0:37]

zamówiłam . Moja jest biała . Dodałam do masy makowej . Wyszła bardzo dobra masa do makowca! Można j± je¶ć łyżk±. Jest dobra na zgagę i nie trzeba gryĽć twardych migdałów jak kto¶ ma słabe zębyhahaha

wiesias [2014 /1 /2 22 :48:0]

Bardzo dobra - chociaż mogłaby być mielona bez skórek. Na zdjęciu jest ja¶niejsza i "czystrza" niż w rzeczywisto¶ci. Do marcepanu się nie nada:(

agusj [2013 /11 /13 16 :22:28]

Super produkt ,polecam :)

maxxii1516 [2013 /10 /28 22 :26:22]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka