KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Foremka silikonowa do pieczenia ciasteczek typu cake pops – 2105-1271 – Wilton

5499

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Marka: Wilton

Nr produktu: 8186

Nr kat: 2105-1271

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Foremka z 8 wgłębieniami w kształcie półkuli, w której upieczesz ciasteczka na patyczkach czyli cake pops.

Foremka może równie dobrze służyć do przyrządzania galaretek, lodów, sorbetów czy nawet kostek lodu.

Świetna foremka, która pozwoli Ci tworzyć pyszne, słodkie i wytrawne kreacje.

Dzięki swoim właściwościom silikon nie przylega do wypieków i zimnych deserów.

Silikon jest bardzo wytrzymałym materiałem, który nie traci swoich właściwości w niskich i wysokich temperaturach (od -60 stopni do 230 stopni Celsjusza).

By mieć pewność, że wypiek lub zimny deser wyjdzie z foremki bez problemów spryskaj każde wgłębienie niewielką ilością tłuszczu w spray’u Bake Easy.

Każde wgłębienie napełniaj do 2/3 wysokości, jeśli pieczesz ciasteczka.

Przygotowując ciasteczka lub deser umieść foremkę na blaszce – ułatwi to wkładanie i wyjmowanie foremki.

Piekąc cake pops możesz umieścić patyczki po 10-15 minutach od momentu włożenia ciasta do piekarnika, a następnie zapiec je przez kolejne 10-15 minut. Możesz również włożyć patyczki po upieczeniu i wystudzeniu ciasteczek – zanurz patyczek do 1/4 wysokości w rozpuszczonej czekoladzie, np. Candy Melts, i wbij w ciasteczko.

Foremkę można myć ręcznie lub w zmywarce, ale by zachować jak najdłużej jej właściwości osusz ją dokładnie po każdym myciu.

Nie należy używać ostrych narzędzi w formie, ponieważ może dojść do uszkodzenia silikonu.

Wymiary:
- średnica pojedynczego wgłębienia: 4,4 cm
- głębokość pojedynczego wgłębienia: 4,4 cm

Materiał: silikon




Łatwe mycieŁatwe mycie
Powłoka nieprzywierającaPowłoka nieprzywierająca

Opinie o :
Foremka silikonowa do pieczenia ciasteczek typu cake pops – 2105-1271 – Wilton

świetne, piękne formy wilton ma najlepsze produkty:)

sanca [2014 /1 /25 15 :8:24]

foremka bardzo fajna, jak to silikonwa latwa w uzyciu i czyszczeniu, plecam :up:

1atyde1 [2013 /1 /19 18 :36:24]

W opisie produktu jest błąd, nie z 6 wgłębieniami a z 8 :)

meyiri [2012 /8 /28 22 :16:14]

KATEGORIE

Wybierz kategorię:

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka