KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Igła do szpikowania mięsa - Gefu

2199

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Marka: Gefu

Nr produktu: 7321

Nr kat: 11500

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Igła do szpikowania chudego i suchego mięsa.
Wykonana z wysokojakościowej stali nierdzewnej.
Znakomita do użytku domowego jak i profesjonalnego.
Można myć w automatycznej zmywarce do naczyń.

Szpikować należy zawsze wzdłuż włókien mięsa, wkładając paski słonin, kawałki częściowo ugotowanych warzyw korzeniowych, itp.

Postępowanie przy szpikowaniu słoniną: słoninę pokroić w paski, wsunąć w zamknięty koniec igły do szpikowania, przeciągnąć poprzez mięso i igłę otworzyć.

Materiał: stal szlachetna
Wymiary: 19,5 cm

KATEGORIE

Wybierz kategorię:

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka