Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów. Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :) Twój bon: X1A64Y03 Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty, które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą: - włóż wybrane produkty do koszyka, - podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter), - wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%, - wypełnij do końca formularz, - i... czekaj na swoją paczkę :) Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt. |
Opinie o :
Patelnia ceramiczna o średnicy 24 cm De Lux - Moneta
Mam ją od ponad pół roku. Nie zamieniłabym na żadną inną. Używam kilka razy w tygodniu i jestem cały czas zachwycona :) Polecam.
malenstwo [2012 /12 /2 16 :10:59]
Już od dłuższego czasu używam tą patelnię i ku mojemu zaskoczeniu nie wygląda zużytą. Należy uważać aby nie zarysować powierzchni. W zasadzie używam bardzo mało tłuszczu i ta patelnia jest idealna do takiego smażenia. Nie polecam do naleśników. Smak potraw jest według mnie o niebo lepszy niż z tradycyjnych patelni. Polecam wypróbować a na pewno nie skorzystają Państwo już nigdy z żadnej innej.
awytyk [2012 /5 /2 12 :50:56]
Bez obaw można polecić tą patelnię do codziennego użytku, smaży się na niej bardzo dobrze (również bez tłuszczu w niektórych przypadkach). Myje się najczęściej bardzo łatwo, gorzej bywa z przypalonym na ściankach patelni tłuszczem (np. po smażeniu placków ziemniaczanych), którego usunięcie wymaga trochę więcej wysiłku. Generalnie wydaje mi się, że nie jest to najlepsza patelnia do smażenia naleśników czy innych placków (szczególnie dla tych, którzy naleśniki przewracają bez pomocy łopatki - naleśniki niespecjalnie "ślizgają się" po patelni - tu zdecydowanie lepiej sprawuje się teflon), ale do wszystkiego innego - bajka!
suiclo [2011 /7 /20 12 :42:30]
Ha! Już ją mam- smażenie na niej to przyjemność. Faktycznie nic nie przywiera i jest duuuża...
Joanna [2010 /12 /20 9 :3:30]