KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Saletra potasowa 50 g

259

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Nr produktu: 63

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Niezbędna do peklowania mięsa. Dzięki niej mięso zachowuje różowo-czerwony kolor.
Na kilogram mięsa należy przygotować roztwór zawierający: 4 szklanki przegotowanej wody, płaską łyżeczkę saletry, łyżkę soli oraz wybrane zioła (pieprz, ziele angielskie, liść laurowy i inne). W tak przygotowanej solance mięso pekluje się kilka dni w chłodnym miejscu.

KATEGORIE

Wybierz kategorię:

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka