KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Przyrząd do formowania masy na brzegach tortu - Wilton

7679

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Marka: Wilton

Nr produktu: 4550

Nr kat: 2104-12

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Komplet listew do wyrabiania brzegów torów.
Dzięki listwie i końcówkom formującym, możemy uzyskać kilkaset rodzajów wykończeń tortów. Praca jest przyjemna i łatwa, nie brudzimy sobie rąk a nawet najbardziej kapryśna masa tortowa daje się bez problemu formować.

Zestaw zawiera 8 końcówek po 8 sztuk każda.

INSTRUKCJA UŻYCIA:

1. Pokryj boki tortu grubą, gładką warstwą kremu.
Warstwa powinna mieć ok. 12 mm grubości, żeby w pełni ukazać zastosowany wzór. Krem należy nakładać bezpośrednio przed dekorowaniem, w przeciwnym przypadku może on popękać. Aby zapewnić optymalna pracę wszystkich ostrzy dekorujących podstawa nie powinna wystawać poza obrys tortu na więcej niż 2,5 cm.

2. Wybierz wzór i zamocuj ostrza.
Umieść klipsy zabezpieczające na bokach uchwytu. Poszczególne ostrza można wybierać i dowolnie wymieniać w celu osiągnięcia wybranej kombinacji wzorów. Ostrza należy kolejno umieszczać w szczelinie ukośną krawędzią ku górze wyrównując je tak, aby wszystkie krawędzie były w jednej linii i skierowane w tę samą stronę. Zalecamy wypróbować kombinację wzorów na kawałku kremu przed przystąpieniem do ostatecznego dekorowania. Do pionowych wzorów nie należy stosować na raz więcej niż pięć ostrzy. Na opakowaniu pokazane są przykłady możliwych wzorów.

3. Odciśnij wzór na powierzchni lukru
Krawędź powinna być utrzymana pod kątem 45O do dekorowanej powierzchni. Ostrze należy prowadzić równomiernie wzdłuż całego tortu, nie dociskając zbyt mocno. Przy dekoracji okrągłych tortów zalecamy umieszczanie ich na obrotowej podstawie w celu uzyskania najrówniejszych wzorów. Tworząc bardziej skomplikowane dekoracje pionowe, należy pracować etapami, zaczynając od podstawy. Po skończeniu każdej sekcji, należy wyczyścić ostrza z nadmiary kremu.

CZYSZCZENIE
Wyjąć ostrza. Zarówno uchwyt jak i ostrza myć ręcznie w ciepłej wodzie z dodatkiem delikatnego detergentu lub w zmywarce w specjalnym woreczku.

Opinie o :
Przyrząd do formowania masy na brzegach tortu - Wilton

świetna rzecz :up:

vandii [2010 /2 /4 14 :39:25]

KATEGORIE

Wybierz kategorię:

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka