KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

PASTA HYDERABADI BIRYANI 85ML - Kitchens of India

1302

w tym 8% vat

Produkt wyprzedany.

Nr produktu: 4086

Nr kat: KI-9

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

- pojemność 85 ml

O produkcie: Prosty sposób na wyśmienitą oryginalnie indyjską potrawę.

Opis: Pomysłowo skomponowany przez mistrzów kuchni indyjskiej smak. Potrawa ta jest przygotowana z dodatkiem niezwykłych przypraw ziołowych i korzennych. Znakomicie smakuje podana na gorąco polana schłodzonym jogurtem.
Produkt oryginalnie indyjski w 100% naturalny.

Skład: cebula (62%), olej słonecznikowy, mieszanka przypraw (8%)(liść laurowy goździki, laska cynamonu, kardamon, czarny pieprz), czosnek, imbir, sól, zielona papryka chilli, wiórki kokosowe, sok z cytryny.

Sposób przyrządzenia:
Zamarynować 250g kurczaka w Paście Hyderabadi Biryani i 100g zsiadłego mleka przez 20 minut.
Podgrzać 2 łyżki masła wraz z zawartością saszetki z przyprawami Hyderabadi Biryani przez 2 minuty. Dodać zamarynowanego kurczaka i 250ml wody. Dusić na małym ogniu przez 20 minut. Po doprowadzeniu do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień. Następnie gotować przez kolejne 5 minut na dużym ogniu. Odstawić na 5 minut.
Oddzielnie ugotować ryż (do 250 g ryżu basmati dodać 625 ml wody i 1/2 łyżeczki soli). Ryż gotować do momentu wchłonięcia wody i pozostawić na 25 min pod przykryciem.
Wymieszać ugotowany ryż z kurczakiem i gotować jeszcze przez 3-5 minut pod przykryciem.
Podawać gorące.
Danie znakomicie smakuje posypane posiekaną świeżą kolendrą i kawałkami cytryny.

Zastosowanie:
Do potraw wegetariańskich z ryżem lub chlebkiem indyjskim

Zalety:
W 100% naturalne składniki
Oryginalnie indyjska potrawa

Receptury tych produktów zostały stworzone przez wybranych szefów kuchni z całego świata, tak by były odpowiednio finezyjne, a do tego przynosiły autentyczne indyjskie smaki i aromaty na nasze stoły.
Potrawy te łączą łatwość i szybkość przyrządzania ze smakiem najbardziej
wyszukanych potraw najlepszych indyjskich restauracj.

KATEGORIE

Wybierz kategorię:

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka