Idealne narzędzie dla profesjonalnych oraz początkujących cukierników.
Szpatuła ułatwia usunięcie rozwałkowanego ciasta z blatu.
Sprawdzi się również jako grzebień do rozprowadzania polew, kremów i mas na ciastach.
Z jej pomocą łatwo przeniesiesz pokrojone warzywa na patelnię, doskonale wyczyścisz deskę kuchenną, pomoże Ci posiekać gotowane warzywa lub jajka. Można jej używać do cięcia ciasta gotowanych kluseczek itp.
Została wykonana z wytrzymałej stali nierdzewnej.
Na ostrzu znajduje się laserowo nadrukowana podziałka w milimetrach i calach.
Wymiary:
długość: 15 cm
wysokość: 11 cm
głębokość: 2,5 cm
Materiał: stal nierdzewna
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek