Wygodna szpatuła ze specjalnie wygiętym ostrzem, wykonana w całości ze stali nierdzewnej, służy do nakładania i rozprowadzania kremu po wyrobach cukierniczych.
Komfortowa szpatuła do dekoracji większych powierzchni ciasta, szczególnie wygodna przy dekoracji boków. Ostrze wygięte pod odpowiednim kontem daje zarówno wygodę używania, jak i zabezpiecza dekorowaną powierzchnie przed przypadkowym dotknięciem ręką.
Elastyczne ostrze ze stali nierdzewnej ma idealną grubość by gładko rozsmarowywać lukier, polewy lub kremy na powierzchni ciasta.
Rączka szpatuły jest wyjątkowo wygodna i posiada wyprofilowany uchwyt na palce, co zwiększa komfort jej używania.
Wymiary:
- wymiary ostrza: 25 x 3,2 cm
- długość całkowita: 35 cm
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek