Pasta o smaku gumy do żucia jest idealna do aromatyzowania kremów, bitej śmietany, lodów, czekolady, ciasta i innych nadzień. Dodaje pysznego smaku biszkoptom, makaronikom i tartaletkom. Nadaje się do pieczenia i na czekoladowy ganache.
Sposób użycia:
Dodaj zalecaną porcję do ciasta, kremu lub biszkoptu. Jeśli pieczesz w temperaturze wyższej niż 200°C, dodaj więcej pasty smakowej, ponieważ wysoka temperatura zmniejsza intensywność smaku.
Wartość energetyczna 1194 kJ/285 kcal
Tłuszcze 0,0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,0 g
Węglowodany 62,2 g - w tym cukry 62,2 g
Białka 0,0 g
Sól 0,0 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek