Grzyby słomkowe są jednym z trzech najbardziej popularnych grzybów na świecie. Ze względu na swój delikatny, słodkawy smak oraz chrupiąca konsystencje maja szerokie zastosowanie w daniach nie tylko kuchni azjatyckiej. Ze względu na swoje właściwości stanowią ciekawa alternatywę dla rodzimych grzybów i pieczarek.
Zastosowanie: Grzyby słomkowe można na przykład: smażyć na patelni lub woku przygotowując ulubione danie kuchni chińskiej, dodać do omletu lub jajecznicy, zmieszać z innymi warzywami przygotowując sałatkę na bazie świeżej sałaty. Produkt jest gotowy do spożycia, wystarczy odsączyć zalewę i dodać do potrawy.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek