Zamsz w sprayu sprawi że Twoje wypieki będą wyjątkowe.
Można go aplikować na schłodzone powierzchnie masy cukrowej, czekolady, marcepanu oraz kremu, dzięki niemu otrzymamy trwały, aksamitny efekt.
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem. Równomiernie rozpylić cienką warstwę na żądaną powierzchnie z odległości 15-20 cm. Pozostawić do wyschnięcia.
Udekorowany wypiek powinien być przechowywany w lodówce.
Skład:
gaz nośny : E943a, E944, E943b, masło kakaowe, biała czekolada, olej rzepakowy, barwnik(E172): przeciwutleniacz - ekstrakt z rozmarynu E392 (1500mg/kg),
Pojemność: 250 ml
Kolor: brązowy
Uwaga!
Pojemnik pod ciśnieniem. Chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej temperatury 50°C. Nie przekłuwać a także nie spalać także po zużyciu. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem . Chronić przed źródłami zapłonu .Nie palić podczas rozpylania. Trzymaj z dala od dzieci w wentylowanym pomieszczeniu.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek