Azjatycki "naleśnik" - cienki i delikatny. Można go jeść na surowo lub usmażyć.
Papier ryżowy to cienkie, półprzezroczyste, okrągłe arkusze (placki) wykonane z mąki ryżowej,wody i soli. Ten zdrowy nie zawierający glutenu ani cholesterolu produkt używany jest głównie do przygotowania sajgonek.
Świetnie smakuje z nadzieniem z mielonego mięsa, warzyw, owoców morza lub kiełków.
Papier ryżowy to:
produkt w 100% naturalny,
okrągły kształt ułatwia zawijanie,
łatwy w przygotowaniu,
można go jeść również na zimno,
świetnie smakuje z nadzieniem z mielonego mięsa, warzyw, owoców morza i kiełków.
Skład: mąka ryżowa 90%, woda, sól
Waga netto: 100 g
Kraj produkcji: Tajlandia
Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 6 miesiący od daty sprzedaży
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek