Perforowana forma do wypieku tarty gwarantuje chrupki spód i brzegi ciasta.
Wykonana jest ze stali węglowej pokrytej trwałą powłoką nieprzywierającą, ułatwiającą mycie.
Wyjmowane dno ułatwia wyjęcie delikatnej tarty z formy bez obawy o pokruszenie jej brzegów.
Podczas korzystania z formy należy używać ostrych narzędzi.
Producent zaleca mycie ręczne z dodatkiem delikatnych środków myjących.
Wymiary:
Średnica: 20 cm
Wysokość: 3 cm
Gwarancja: 2 lata
Materiał: stal węglowa
Kolor: brązowy
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek