Folia cukiernicza ze specjalnym nadrukiem do czekolady. Profesjonalne rozwiązanie, dzięki któremu zaskoczysz wszystkich swoimi czekoladowymi ozdobami.
Sposób użycia:
1.Rozprowadź warstwę czekolady na folii
2. Możesz wyciąć dowolne kształty i dowolnie formować folię
3. Włóż do lodówki na 20 min
4. Po wyjęciu z lodówki odczekaj 5 min i zdejmij folię z czekolady
5. Dekoracja gotowa
Jeśli chcesz osiągnąć błyszczące i trwałe dekoracje, stemperuj czekoladę: ogrzej do temp. 46 st. C, schłodź do 27 st. C i ponownie ogrzej do 32 st. C. Najlepiej przeprowadzać te czynności ustawiając naczynie z czekoladą na zmianę nad miską z gorącą i chłodną (nie lodowatą) wodą i delikatnie mieszając.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek