Małe, błyszczące z rubinowej (Ruby) czekolady Callebaut - z chrupiącym, opieczonym herbatnikiem.
Świetne rozwiązanie w zdobieniu tortów, deserów. Ich wyśmienity smak idealnie pasuje do czekolad, jednocześnie chrupkość nada pralinom, tabliczkom, ciastom czy deserom jeszcze większego wyrafinowania.
Można rozsypać je na ciasto pokryte glazurą, użyć jako przekąski lub deseru. Wmieszane w czekoladowy mus, lody lub krem bawarski zachowają chrupkość i dodadzą deserowi trochę czekoladowej tekstury.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 532 kcal/2224 kJ
Węglowodany: 53 g, w tym cukry 44 g
Tłuszcz: 30,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,65 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek