Niezbędny podstawowy składnik kuchni azjatyckiej i potraw fusion. Sos ostrygowy nadaje potrawom pełny, pikantny smak i nadaje się do różnych potraw (wok).
- Bez konserwantów
- Bez dodanych wzmacniaczy smaku
- Bez modyfikowanej skrobi
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 467 kJ / 110 kcal
- białko: 0,42 g
- węglowodany: 27 g w tym cukry 23 g
- tłuszcz: 0,1 g
- sól: 12 g
Skład: woda, cukier, sól, ekstrakt z ostrygi (ekstrakt z małży, sól, 1,4% ekstrakt z ostrygi, woda, skrobia z tapioki), skrobia kukurydziana, barwniki (karmel), naturalny smak, kwas spożywczy (kwas cytrynowy), zagęszczacz (guma ksantanowa).
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek