Mąka z pszenicy Manitoba idealnie nadaje się do przygotowywania wypieków np rogalików, ciasa śliwkowego, pizzy oraz bułek na naturalnym zakwasie.
Mąki można używać oddzielnie lub mieszać z innymi mąkami co pozwala nam zwiększyć wydajność produkcji chleba, przyspieszyć proces spulchniania oraz do zapewnienia produktom lepszej jakości.
Uzyskiwana jest z mielenia wyselekcjonowanej pszenicy z dużą siłą, charakteryzującą się wysoką absorpcją wody.
Skład: Mąka z PSZENICY Manitoba. Może zawierać śladowe ilości soi. Maksymalna wilgotność 15,5%.
Wartość odżywcza w 100 g:
Energia 1434 kJ/338 kcal
tłuszcz 1,0 g (w tym kwasy tłuszczowe 0,2 g)
węglowodany 68,0 g (w tym cukry 1,5 g)
błonnik 2,5 g
białko 13,0 g
sól 0,0 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek