Szczypce kuchenne z dębowego drewna. Sprzawdzą się przy serwowaniu sałaty i makaronu, czy obracaniu potraw podczas smażenia i grillowania.
Posługiwanie się nimi usprawniają ząbkowane końcówki wewnętrznej strony.
Szczypiec nie należy myć w zmywarce ani pozostawiać zanurzonych w wodzie.
Aby na długo zachowały swój wygląd, należy od czasu do czasu natrzeć je odrobiną oleju spożywczego.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek