Birkmann to marka, która dba o cukierników - zarówno tych profesjonalnych, jak i amatorskich. Prezentowana tu gorzka czekolada do zapiekania, posłuży Ci świetnie jako dodatek do bułek, rogalików, muffinów, amerykańskich ciasteczek, ciast i baz cukierniczych.
Teraz pewnie się zastanawiasz dlaczego ta czekolada nazywa się 'do zapiekania' i czy nie wystarczy użyć zwykłej. Czekolada Choco Chunks od Birkmanna odporna jest na wysokie temperatury, które mogą sięgać nawet 200 stopni. Nie rozpuszcza się i pozostaje twarda.
Wystarczy dorzucić odpowiednią ilość kawałeczków czekolady do surowego ciasta lub posypać ją z wierzchu, upiec - i można cieszyć się czekoladowym smakiem i aromatem wypieków.
W ofercie czekolada w postaci kawałków - smaki od ciemnej do białej.
Przechowywać w szczelnym pojemniku, w temperaturze 16-20 stopni C.
Uwaga: wahania temperatur mogą powodować odbarwienia kawałków czekolady. Nie wpływa to na jej jakość i smak. Wszelkie przebarwienia znikną podczas pieczenia
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek