Barwnik do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Po rozpuszczeniu można go użyć do malowania form i pralin.
Nadaje się również do nakładania pistoletem.
Idealny do barwienia białej i deserowej czekolady, kremów i polew na bazie tłuszczu i śmietany. Jest mocno skoncentrowany i wydajny.
Barwnik należny podgrzać i schłodzić do temperatury 27 stopni, dodawać stopniowo do czekolady do czasu uzyskania pożądanego koloru.
Skład: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa E322 (alergen), barwnik: Żółcień Chinolinowa E104.
Barwnik E104 może mieć negatywny wpływ na aktywność i uwagę małych dzieci.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek