Mieszanka do przygotowania masy do koronek spożywczych.
Idealna do dekoracji zamontowanych elementów i ciast w masie cukrowej. Mieszanka może być również aromatyzowana i barwiona.
Sposób użycia: wymieszaj 50 g mieszanki z 50 g wody i po wymieszaniu wlej do formy do koronek. Formę z masą umieść w piekarniku nagrzanym do 110 stopnic C na 8 - 12 minut. W temperaturze pokojowej masa wysycha od 3 do 4 godzin.
Waga netto: 400 g
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Skład: cukier (38%), modyfikowana skrobia, skrobia ziemniaczana, syrop glukozowy, maltodekstryna, skrobia kukurydziana, emulgator: E471, zagęszczacze: E401, E415, barwnik E171, aromat.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek