Lekka, kwaskowata, bardzo orzeźwiająca. Bardzo cienkie ciasto, dużo borówek i delikatna galaretka - czyż to nie świetny pomysł na letni deser lub urokliwy podwieczorek?
Dodano: 2012-08-06
Lekka, kwaskowata, bardzo orzeźwiająca. Bardzo cienkie ciasto, dużo borówek i delikatna galaretka - czyż to nie świetny pomysł na letni deser lub urokliwy podwieczorek?
Forma do tarty z ceramicznym talerzem czerwona - Lekue |
Mieszadło - siekacz do wyrabiania ciasta kruchego - Cuisipro |
Pasta z wanilii Madagascar Bourbon (118 g) - Nielsen-Massey |
KATEGORIE
Kategorie główne
Marki
Szybko i wygodnie:
Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!
Zobacz szczegółyAleDobre.pl to:
10 latw internecie
11323produktów
31316opinii
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek
✓ Dowiesz się o wszystkich promocjach.
✓ Nie przegapisz żadnej nowości.
✓ Wszystko Ci się upiecze :)
Komentarze
Marta, ja na przykład nie wałkuję ciasta tylko wylepiam nim formę, a przed upieczeniem razem z formą wkładam do lodówki. Może to mniej elegancka metoda, ale tak też wychodzi :)
Matan [2012 /8 /8 19 :56:17]
jedno mam tylko pytanie:jakim cudem mam rozwałkować to ciasto bez schłodzenia,skoro się łamie? --- AleDobre.pl: w takim razie należy ciasto dokładniej wyrobić, by dało się rozwałkować :)
Marta [2012 /8 /8 14 :53:38]