Bezglutenowy i bez laktozy. Po co? Bo wtedy spód jest bardziej kruchy i bardziej wyrazisty w smaku. Bo kajmak jest delikatniejszy, a całość po prostu rozpływa się w ustach. Moim zdaniem to doskonalsza wersja klasycznego mazurka. Smakuje obłędnie.
Dodano: 2019-04-15
Bezglutenowy i bez laktozy. Po co? Bo wtedy spód jest bardziej kruchy i bardziej wyrazisty w smaku. Bo kajmak jest delikatniejszy, a całość po prostu rozpływa się w ustach. Moim zdaniem to doskonalsza wersja klasycznego mazurka. Smakuje obłędnie.
KATEGORIE
Kategorie główne
Marki
Szybko i wygodnie:
Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!
Zobacz szczegółyAleDobre.pl to:
10 latw internecie
11298produktów
31316opinii
✓ Dowiesz się o wszystkich promocjach.
✓ Nie przegapisz żadnej nowości.
✓ Wszystko Ci się upiecze :)
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek