KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Ranty do pieczenia tortów

Dodano: 2019-01-30

Dorosiowe ranty do pieczenia tortów to marka stworzona przez Marlenę i Marcina Dorosiów, małżeństwo którego pasją jest pieczenie ciast i tortów. Kto lepiej zrozumie domowego cukiernika, niż inny cukiernik? Wiedza i doświadczenie zdobyte w pracowni rzemieślniczej pozwoliły na stworzenie unikatowego na polskim rynku produktu.

Ranty do pieczenia tortów

Dorosiowe ranty do pieczenia tortów to marka stworzona przez Marlenę i Marcina Dorosiów, małżeństwo których pasją jest pieczenie ciast i tortów. Marlena i Marcin prowadzą w Elblągu pracownię o nazwie Bajkowe Torty. Robią pyszne i przepiękne torty dla dzieci i dorosłych, na każdą okazję: urodziny, imieniny, wesela, komunie, parapetówki, chrzty i wszelkie inne przyjęcia okolicznościowe

Potrzeba matką wynalazku – impulsem do stworzenia Dorosiowych rantów był brak produktu o jakości i parametrach, które spełniałyby wymagania pracowni produkujących torty na zamówieniem oraz sprostały potrzebom osób, których pasją są domowe wypieki.

Kto lepiej zrozumie domowego cukiernika, niż inny cukiernik? Wiedza i doświadczenie zdobyte w pracowni rzemieślniczej pozwoliły na stworzenie unikatowego na polskim (i nie tylko polskim) rynku produktu. Dorosiowe ranty zostały starannie dopracowane. Wykonana są z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Są łatwe w utrzymaniu czystości, nie rdzewieją, można je myć w zmywarce.
 
Prrzykład piętrowego otwartego tortu angielskiego oraz komplet DorosiowychRantów
 
Produkowane są w różnych rozmiarach i kształtach. Ponieważ rant nie ma dna, nie ogranicza nas do jednego rozmiaru – można go dostosować do własnych potrzeb zacieśniając obwód rantu i spinając specjalnymi spinkami, które występują w komplecie z rantami.

Brak dna ułatwia również wyjmowanie ciasta. Ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem – po upieczeniu wystarczy rozpiąć spinki, przeciągnąć nożem wzdłuż ścianek i po prostu zdjąć rant.

Każdy rant gwarantuje doskonale wypieczony, okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Ranty są również pomocne w przekładaniu kremem – trzymają krążki biszkoptu we właściwym miejscu. Są idealne zarówno dla początkujących cukierników, jak i doświadczonych rzemieślników.
 
Piętrowy naked cake oraz komplet DorosiowychRantów
 
Dorosiowe ranty jako  doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach i form, okazały się hitem na polskim rynku. Zdobywają coraz więcej zwolenników również poza granicami Polski. Produkt doceniany jest przed pracownie cukiernicze, blogerów. Jest stale obecny w mediach społecznościowych oraz w programach telewizyjnych – np. popularnym cyklu „Dziewczyny z wypiekami” na TV Food Network.

Dorosiowe ranty posiadają Świadectwo Jakości Zdrowotnej Państwowego Zakładu Higieny, o przeznaczeniu rantów do kontaktu z żywnością.
 
Certyfikat Państwowego Zakładu Higieny dla DorosiowychRantów
Przydatne produkty do tego przepisu

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka