Krem maślany to wspomnienie mojego dzieciństwa. Moja mama, która nie przepadała za wypiekami, raz do roku, na moje urodziny robiła mi tort. Sama piekła biszkopt, sama kręciła krem maślany drewnianym ucierakiem w kamionkowej makutrze, dodając solidną porcję holenderskiego kakao z Pewexu. I nie było mowy o używaniu margaryny. Tort był pyszny. Uwielbiałam go.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek