KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Pastylki czekoladowe do rozpuszczania jasnozielone Candy Melts (397 g) – 1911-401 – Wilton

1899

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Marka: Wilton

Seria: Czekoladki

Nr produktu: 9237

Nr kat: 1911-401

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Candy Melts to czekoladowe pastylki, które łatwo się rozpuszczają, mają kremową konsystencję i niesamowite kolory.

Candy Melts są stworzone do produkcji czekolady, polew, dekoracji.

Dzięki jasno-zielonym Candy Melts wyczarujesz piękne czekoladowe ozdoby na ciasta, torty, cupcake’i. Zrobisz doskonałe polewy na cake pops, lizaki, lody. Przygotujesz pyszne czekoladki i pralinki.

Użycie Candy Melts jest bardzo proste. Możesz je stopić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej.

Chcąc tworzyć precyzyjne wzory najlepiej użyj worków lub rękawów cukierniczych i odpowiednich tylek.

Robiąc czekoladki użyj foremek Wilton, które pozwolą Ci stworzyć łatwo piękne wzory. Wlej rozpuszczone Candy Melts do foremki, postukaj nią delikatnie aby uwolnić pęcherzyki powietrza i wyrównać powierzchnię i wstaw do lodówki aż do całkowitego zastygnięcia masy. Tworząc kolorowe czekoladki i lub kolorowe detale zawsze pamiętaj, że warstwa jednego koloru musi stężeć zanim użyjesz kolejnego.

Topienie w kuchence mikrofalowej: w pojemniku przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej podgrzewać zawartość opakowania przez 1 min. na 50% mocy lub na ustawieniu rozmrażania. Dokładnie wymieszać i powtarzać czynności w interwałach 30 sekundowych aż do uzyskania całkowicie rozpuszczonej i jednolitej masy.
Pastylki czekoladowe można również topić w plastikowych woreczkach dekoratorskich. Należy wówczas postępować zgodnie z opisaną procedurą ugniatając woreczek pomiędzy podgrzewaniem. Kiedy masa będzie całkowicie rozpuszczona należy odciąć końcówkę woreczka i wypełnić foremki.

Topienie w kąpieli wodnej: Napełnić garnek wodą poniżej poziomu dna górnego naczynia. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Wysypać pastylki do górnego naczynia i mieszać bez przerwy aż do całkowitego rozpuszczenia. Unikać napowietrzenia masy.

Uwaga: Masa może utracić konsystencję w przypadku przegrzania lub dodania płynu. W takim wypadku należy dodać 2 łyżeczki białego tłuszczu roślinnego typu "Planta" na każde opakowanie (397 g).

Skład: cukier, częściowo uwodorniony olej palmowy, serwatka w proszku, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, lecytyna, sól, sztuczny aromat waniliowy

Waga netto: 397 g

Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 6 miesięcy od daty zakupu.
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

Opinie o :
Pastylki czekoladowe do rozpuszczania jasnozielone Candy Melts (397 g) – 1911-401 – Wilton

Dzięki nim cake pops stają się jeszcze pyszniejsze i bardziej urocze. W łatwy sposób można uzyskać słodką, kolorową skorupkę, która stanowi doskonałą podstawę do dalszej dekoracji lub jest ozdobą samą w sobie. Pastylki Candy Melts doskonale radzą sobie również z dekorowaniem tortów.

slodkoslodkie [2016 /5 /18 22 :55:10]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka