Wypiekanie chleba krok po kroku - Dan Lepard, Rochard Whittington

3099

w tym 5% vat

BESTSELLER

Produkt wyprzedany.

Marka: Wydawnictwo RM

Nr produktu: 8333

Nr kat: 9788372439505

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Doskonały przewodnik dla wszystkich osób zaczynających przygodę z domowym wypiekiem chleba, ale także dla osób szukających nowych rozwiązań i smaków.

„Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie! Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!”

Stron: 160
Oprawa: miękka
Format: 165x210
Wydawnictwo RM
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

Opinie o :
Wypiekanie chleba krok po kroku - Dan Lepard, Rochard Whittington

Bardzo fajne propozycje na domowe pieczywko. Zadowolona. :up:.Polecam.

malgosia-viola [2015 /10 /9 14 :45:36]

Polecam ;)

psycholoszka [2014 /4 /14 10 :3:16]

Książka godna polecenia, ale faktycznie dla osób które już pieką chleby.:up:

tristan1981 [2013 /10 /29 20 :39:49]

Z niecierpliwością czekam na przesyłkę , bo właśnie kupiłam.Mam nadzieję że książka spełni moje oczekiwania.:)

malgosia-viola [2013 /10 /4 21 :39:12]

Fantastyczna książka, ale nie dla wszystkich. Raczej dla bardziej zaawansowanych "piekarzy". Przepisy są dość trudne i pracochłonne. Ale gwarantuję, że efekty są rewelacyjne. Jak ktoś ma czas i chce poświęcić pół dni lub nawet cały na zrobienie jakiegoś genialnego chleba to ta książka jest dobrym wyborem.

mager [2012 /8 /21 10 :32:53]

Tę pozycję musi mieć każdy domowy piekarz-pasjonat. To prawda, że są przepisy mniej czasochłonne. Prawdą jest również, że przeciętny zjadacz chleba nie zawsze będzie w stanie odczuć różnicę w smaku, ale jeśli dla kogoś pieczenie chleba jest przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem, to doceni te klasyczne receptury wymagające dużo czasu i namaszczenia.

muratr [2012 /5 /11 10 :5:30]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka