Ocet balsamiczny Testarossa to doskonała jakość i kwintesencja włoskiego smaku.
Aksamitny, łagodny, lekko słodki smak i subtelny zapach to najlepsza wizytówka produktu. Stosowany jako dodatek do wykwintnych potraw według najbardziej ekskluzywnych przepisów: z truskawkami, lodami lub parmezanem.
Owocowy deser polany sosem z octu balsamicznego stanowi ukoronowanie pysznego posiłku.
Ocet balsamiczny Testarossa posiada specjalne oznaczenie czterech listków winnych, które gwarantują najwyższą jakość.
Opinie o :
Ocet balsamiczny Testarossa (250 ml) - Mazzetti
Najlepszy do sałatek :)
delilah
[2014
/5
/3 13
:19:24]
Niebo w gębie ;);)
agnieszka806
[2013
/5
/24 18
:2:32]
Oczywiście nadaje się do potraw ale tak mi smakuje że bardzo często używam go nawet w roli keczupu do kanapek zrobionych na bazie grzanek i masła i np szynki dojrzewającej, do sałatek, to właściwie bardzo dobry syrop gronowy który jednak jest octem, nadaje się nawet do lodów. Polecam!!
Opinie o :
Ocet balsamiczny Testarossa (250 ml) - Mazzetti
Najlepszy do sałatek :)
delilah [2014 /5 /3 13 :19:24]
Niebo w gębie ;);)
agnieszka806 [2013 /5 /24 18 :2:32]
Oczywiście nadaje się do potraw ale tak mi smakuje że bardzo często używam go nawet w roli keczupu do kanapek zrobionych na bazie grzanek i masła i np szynki dojrzewającej, do sałatek, to właściwie bardzo dobry syrop gronowy który jednak jest octem, nadaje się nawet do lodów. Polecam!!
Rafal [2010 /9 /20 8 :18:50]