W kuchni i na stole / Kamień do pizzy

Dlaczego pizzę warto piec na kamieniu? Bo taki kamień do pizzy jest jak ceglany piec. Bo kamień do pizzy absorbuje wilgoć z ciasta i równomiernie rozprowadza ciepło z piekarnika. Dzięki temu pizza jest super chrupiąca i niesamowicie krucha. Bo kamień do pizzy długo trzyma ciepło. A dzięki temu pieczenie pizzy jest o wiele krótsze. Przekonało Cię to, że kamień do pizzy to świetny wynalazek? Tak? To dobrze, bo tu znajdziesz różne rodzaje kamieni do pizzy. Takie kamienie do pizzy z uchwytami, o różnych kształtach i rozmiarach. Jeżeli raz spróbujesz takiej chrupiącej pizzy upieczonej na kamieniu, już zawsze będziesz przygotowywać ten włoski placek w ten sposób.

KATEGORIE

Wybierz kategorię:

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka