Termometr do piekarnika jest niezbędnym elementem wyposażenia każdej kuchni.
Wbudowane termostaty nie dają 100% gwarancji temperatury. Ich deklarowana temperatura często różni się od rzeczywistej. Dlatego niektóre Twoje wypieki nie wychodzą w sposób, który daje pełną satysfakcję.
Zaopatrując się w termometr do piekarnika marki Kuchenprofi masz pewność, że kupujesz produkt najwyższej jakości. Termometr posiada stopkę pozwalającą umieścić go w dowolnym miejscu w piekarniku. Może być także powieszony na ruszcie. Duża tarcza z czytelnymi cyframi pozwoli na łatwą kontrolę temperatury bez konieczności wyjmowania termometru z piekarnika.
Termometr posiada skalę od 50 do 300 stopni Celsjusza.
Kuchenprofi to niemiecka solidność. Firma istnieje od 1923 r. i zajmuje się produkcją urządzeń i akcesoriów kuchennych ze stali nierdzewnej. Wyroby charakteryzują się nowoczesnym wzornictwem, wygodą i prostotą użytkowania.
Kuchenprofi jest laureatem wielu nagród za oryginalność wzorów i funkcjonalność produktów.
Wymiary:
- średnica: 7,5 cm
- wysokość: 9,5 cm.
Materiał: stal nierdzewna, szkło hartowane.
Kraj pochodzenia: Niemcy.

Najwyższa jakość
Opinie o :
Termometr do piekarnika – Kuchenprofi
Bardzo przydatny gadżet.
Milkaice [2016 /11 /5 19 :45:26]
Dobrze się sprawdza, skalę łatwo odczytać przez szybę piekarnika, można go postawić na kratce/blasze lub na niej podwiesić. W piekarniku gazowym - niezbędny.
olcha [2016 /9 /19 11 :56:1]
spełnia swoje zadanie
Sikor28 [2015 /9 /21 19 :6:58]
Wreszcie nie trzeba w takim napięciu zegarka pilnować!
Luiza26 [2015 /5 /3 10 :25:28]
W moim piekarniku termometr zepsuł się dawno temu. Co prawda znam swoją kuchenkę i potrafię w niej piec bez termometru, ale z o wiele łatwiej jednak zrobić to z nim :). Bardzo wygodny w użyciu.
Lady0 [2014 /11 /27 11 :10:5]
U mnie sprawdza się znakomicie:) Polecam!!!
klosinska2 [2014 /3 /1 13 :51:39]
Termometr ma czytelną skalę, nie jest ani za mały ani zbyt duży. Dzięki niemu przekonałam się, że deklaracja producenta kuchenki a rzeczywista temperatura to różnica 20 stopni... Teraz nie wyobrażam sobie bez niego pieczenia a wypieki właściwie zawsze się udają.
telula [2014 /2 /22 23 :35:59]
Ja bez niego nic nie piekę !SUPER!
iwetta [2014 /2 /1 20 :56:12]