KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Ceramiczny nóż kuchenny Santoku (długość ostrza: 14 cm) w kolorze zielonym - Kyocera

24499

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Marka: Kyocera

Nr produktu: 5518

Nr kat: FK-140WH-GR

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Japoński typ noża kuchennego głównie do ziół i warzyw. Cechą charakterystyczną dla tego modelu jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty i przenieść np. do sałatki.

Wysokiej klasy ostrze ze szlachetnej ceramiki twardością zbliżonej do diamentu, wytwarzanej na bazie dwutlenku cyrkonu (ZrO2) przekroi bez problemu wszelkie warzywa i owoce oraz pieczywo.
Dzięki ceramicznemu ostrzu, wszystkie produkty (zwłaszcza warzywa i owoce) pozostają pełne witamin i "oryginalnego" smaku po kontakcie z nożem (w przypadku metalowego lub stalowego ostrza wiele warzyw zmienia smak i kolor, np. sałata ciemnieje).

Do ceramicznego ostrza nie przykleja się jedzenie, co sprawia, że nóż taki doskonale radzi sobie nawet z krojeniem tak niewdzięcznych produktów jak sery feta, a zachowanie go w czystości wymaga jedynie opłukania pod ciepłą wodą. Bardzo ważnym elementem charakteryzującym ceramiczne ostrza jest fakt, iż podczas używania noża zgodnie z przeznaczeniem, nie wymaga on częstego ostrzenia, co wynika to tylko i wyłącznie z twardości tego naprawdę wyjątkowego materiału, który jest dziesięciokrotnie twardszy od zwykłej stali i wystarczająco elastyczny, aby niezawodnie służyć nam.

Wszystkie noże ceramiczne Kyocera są produkowane wyłącznie w Japonii oraz przechodzą bardzo szczegółową kontrolę jakości, która wyklucza wszelkie niedociągnięcia podczas produkcji.

Długość ostrza: 14 cm

Opinie o :
Ceramiczny nóż kuchenny Santoku (długość ostrza: 14 cm) w kolorze zielonym - Kyocera

polecam

izkauj [2013 /2 /20 10 :14:4]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka