Lukier królewski czarny dzięki swej konsystencji pozwala tworzyć piękne ozdoby.
Teraz łatwo wyczarujesz szlaczki, kwiatki lub ozdoby przy użyciu tylek.
Ozdoby można wysuszyć i przechowywać w szczelnym pojemniku nawet kilka miesięcy. Możesz nimi zdobić ciasta, torty, cupcake’i, muffiny i desery.
Sposób użycia:
Proszek z wodą ubijamy mikserem przez ok. 10 minut. Po tym czasie royal icing jest gotowy.
Gotowy produkt możemy przechowywać w lodówce przez kilka dni.
Proporcje:
Dla bardzo sztywnej konsystencji: 20 ml wody na 150 g proszku
Dla sztywnej konsystencji (optymalnie): 30 ml wody na 150 g proszku
Dla lejącej się konsystencji (do tworzenia dekoracji 3D): 40ml i więcej wody na 150 g proszku
Skład: Cukier, odwodniony syrop glukozowy, barwniki E171, E172, substancja przeciwzbrylająca E555.
Produkt może zawierać gluten.
Waga netto: 150 g
Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek