Pasta o smaku skórki cytryny jest idealna do aromatyzowania kremów, bitej śmietany, lodów, czekolady, ciasta i innych nadzień. Dodaje pysznego smaku biszkoptom, makaronikom i tartaletkom. Nadaje się do pieczenia i na czekoladowy ganache.
Sposób użycia:
Dodaj zalecaną porcję do ciasta, kremu lub biszkoptu. Jeśli pieczesz w temperaturze wyższej niż 200°C, dodaj więcej pasty smakowej, ponieważ wysoka temperatura zmniejsza intensywność smaku.
Składniki:cukier, skórka cytryny (33%), woda, aromat, regulator kwasowości: E330, stabilizator: E466, ekstrakt z krokosza barwierskiego. (ten produkt zawiera alkohol)
Średnia wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna 1033 kJ/243 kcal
Tłuszcze 0,1 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,1 g
Węglowodany 60 g - w tym cukry 55 g
Białka 0,5 g
Sól 0,1 g
Waga netto: 100 g
Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek