Koronka w kolorze antycznego złota to wyjątkowy produkt który pasuje do wszelkich wypieków.
Idealna na każdą okazję taką jak ślub, komunia, chrzest i wiele innych.
W prosty i szybki sposób nadasz swoim wypiekom elegancji i szyku.
Sposób użycia:
Przed udekorowaniem suchych powierzchni (np. tortu) trzeba zwilżyć tył koronki wodą czy syropem klonowym. To działanie sprawi, że nasz dodatek będzie się mocno trzymał i nie odklei się od dekorowanego wyrobu cukierniczego. Jeżeli decydujemy się na przyozdabianie bitej śmietany, napojów, deserów mlecznych czy lodów, należy koronkę nałożyć od razu przed podaniem. Dzięki temu działaniu będzie się ona prezentowała świeżo i wręcz nienagannie w kluczowym momencie każdej imprezy.
Nieużytą cześć należy hermetycznie zapakować, aby zapobiec jej wyschnięciu. Przez to, jej niewykorzystana partia zachowa swój piękny wygląd i będzie gotowa do ponownego użycia.
Składniki:
Wymiary:
Długość: 120 cm (3 szt x 40 cm)
Szerokość: 8 cm.
Uwaga! Kolor może nieznacznie różnić się od przedstawionego na zdjęciu.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek