Skórka pomarańczowa to nieodzowny składnik pączków, serników, makowców i innych wypieków.
Idealna na wielkanocne mazurki.
Przyjemna cytrusowa nuta nadaje wypiekom i deserom charakteru. Doskonałe do oblewania czekoladą. Dzięki procesowi wysycenia cukrem i odpowiedniej zawartości cukru, skórka pomarańczowa kandyzowana zachowuje jędrność, kształt i jędrność.
Jej intensywny smak sprawdzi się nie tylko w ciastach, ale także zwykłych deserach, naleśnikach, jogurcie naturalnym czy owocowych sałatkach. W ten sposób świąteczny aromat pomarańczy jest dostępny przez cały rok - wystarczy uwolnić go z opakowania!
Owoce kandyzowane to produkty termo-stabilne; nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania.
Skład: Skórka pomarańczowa (49%), syrop glukozowo-fruktozowy (39,5%), cukier (11%), regulator kwasowości: E330 (0,5%), substancja konserwująca E220
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1027 kJ / 284 kcal
Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 71 g, w tym cukry: 62,03 g
Białko: 0 g
Sól: 0,36 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Waga: 100 g

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość

Produkt nie zawiera soli

Produkt w 100% naturalny
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie