Zamsz w sprayu sprawi że Twoje wypieki będą wyjątkowe.
Można go aplikować na schłodzone powierzchnie masy cukrowej, czekolady, marcepanu oraz kremu, dzięki niemu otrzymamy trwały, aksamitny efekt.
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem. Równomiernie rozpylić cienką warstwę na żądaną powierzchnie z odległości 15-20 cm. Pozostawić do wyschnięcia.
Udekorowany wypiek powinien być przechowywany w lodówce.
Skład:
gaz nośny : E943a, E944, E943b, masło kakaowe, biała czekolada, olej rzepakowy, barwnik(E172): przeciwutleniacz - ekstrakt z rozmarynu E392 (1500mg/kg),
Pojemność: 250 ml
Kolor: brązowy
Uwaga!
Pojemnik pod ciśnieniem. Chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej temperatury 50°C. Nie przekłuwać a także nie spalać także po zużyciu. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem . Chronić przed źródłami zapłonu .Nie palić podczas rozpylania. Trzymaj z dala od dzieci w wentylowanym pomieszczeniu.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek