Mieszanka ciasta do produkcji chrupiących gofrów zarówno w wersji podstawowej jak i gofrów bąbelkowych.
Mniejsze opakowanie zapewnia wygodę w dobieraniu ilości do potrzeb.
Przykładowe receptury:
Gofry tradycyjne:
1000 g mieszanka, 900 g Woda, 100 g Olej
Gofry bąbelkowe:
1000 g mieszanka, 1100 g Woda, 100 g Olej
Metoda:
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie do uzyskania jednolitej masy za pomocą płaskiego mieszadła.
Czas mieszania: 4 min./średnie obroty
Powstałe ciasto wylać do formy gofrownicy
Temp. pieczenia 210’C-230’C
Czas pieczenia ok. 4-5 minut w gofrownicy
Skład: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, emulgatory: E472b. E477, substancje spulchniające: E450, E500, mleko w proszku pełne, jaja w proszku, mleko w proszku odtłuszczone, sól, aromat
Warunki przechowywania: suche chłodne miejsce w temp. do 25’C
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek