Powidła śliwkowe węgierkowe pasteryzowane.
W Łowiczu od wielu lat powidła przygotowywane są w ten sam sposób: do śliwek węgierek dodawane jest tylko to, co niezbędne, a potem długo gotowane. Idealne do mazurków i wszelkich domowych wypieków.
Powidła węgierkowe są nieodłącznym elementem każdego śniadania, jak również wypieków i naleśników.
Po otwarciu należy przechowywać w temperaturze ok. 4 stopni C.
Skład: Śliwki węgierki, cukier.
Sporządzono z 182 g owoców ma 100 g produktu.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna 888 kJ / 209 kcal
Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany: 49 g w tym cukry 49 g
Białko: 1,1 g

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość

Produkt nie zawiera soli

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice