Powidła śliwkowe węgierkowe pasteryzowane.
W Łowiczu od wielu lat powidła przygotowywane są w ten sam sposób: do śliwek węgierek dodawane jest tylko to, co niezbędne, a potem długo gotowane. Idealne do mazurków i wszelkich domowych wypieków.
Powidła węgierkowe są nieodłącznym elementem każdego śniadania, jak również wypieków i naleśników.
Po otwarciu należy przechowywać w temperaturze ok. 4 stopni C.
Skład: Śliwki węgierki, cukier.
Sporządzono z 182 g owoców ma 100 g produktu.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna 888 kJ / 209 kcal
Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany: 49 g w tym cukry 49 g
Białko: 1,1 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek