Mąka z mocnym, elastycznym glutenem, idealna do ciast wymagających długiej fermentacji, w chłodnych pomieszczeniach.
Semolina to mąka otrzymywana z pszenicy durum. Jest ona doskonała do ciasta makaronowego i na pierogi. Koniecznie sprawdź ją robiąc spód na pizzę lub na włoską foccacię.
Mąka pszenna Semolina
Przechowywać w miejscu suchym.
Kraj pochodzenia: Włochy
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 1462 kJ/345 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy nasycone 0,2 g
Węglowodany 68,4 g
w tym cukry 1,1 g
Błonnik 3 g
Białko 13,5 g
Sól 0,018 g
Skład: mąka z pszenicy durum
Waga netto: 5 kg
Kraj pochodzenia: Włochy
Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 6 miesiące od daty sprzedaży.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek