Doskonale sprawdza się do nabłyszczania kwiatów cukrowych, figurek, czekoladek oraz lizaków. Pięknie prezentuje się również na masie cukrowej, marcepanie lub czekoladzie. Efekt można wzmacniać dzięki warstwowemu dokładaniu produktu.
Glazura jest bardzo prosta w użyciu. Poręczna puszka w formie sprayu pozwoli na wygodną pracę i precyzję.
Skład: woda, syrop glukozowy, zagęszczacz: agar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, konserwant: E202.
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna: 743 kJ – 175 kcal
Węglowodany: 43,5 g - w tym cukry: 19 g
Błonnik: 0,4 g
Tłuszcze: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Pojemność: 75 ml
Kolor: bezbarwny
Gotowy do użycia. Sposób użycia: Przed użyciem dobrze wstrząsnąć. Spryskać z odległości 25/30 cm, utrzymując puszkę w pozycji jak najbardziej pionowej. Spryskaj cienką, równomierną warstwę. Do stosowania w ciastach, ciastkach i wyrobach cukierniczych. Ważne jest, aby wyczyścić dyszę po każdym użyciu. Po pierwszym użyciu spożyć w ciągu 6 miesięcy. Przechowywanie: przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od ciepła.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek