Aluminiowa łopata z rączką - idealna do chleba lub pizzy o gładkich powierzchniach.
Rączka mierzy tylko 25 cm: praktyczna i łatwa w obsłudze, dzięki kompaktowym rozmiarom idealnie nadaje się do optymalizacji przestrzeni domowych.
Łopata do pizzy wykonana jest z anodowanego aluminium, mocowana do rączki za pomocą dwóch bardzo wytrzymałych nitów rzędowych, które sprawiają, że łopata jest stabilna i niezwykle wytrzymała.
Kształt łopaty do pizzy jest idealny do pieczenia pizzy o średnicy do 33 cm, a rozmiar łopaty jest przeznaczony do stosowania w tradycyjnych piekarnikach elektrycznych, gazowych i domowych piecach opalanych drewnem.
Wyprodukowano we Włoszech
Materiał: aluminium
Wymiary:
Średnica 33 cm
Długość uchwytu 25 cm
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek