Mata z 42 wgłębieniami na makaroniki.
Eleganckie, pyszne, niewielkie ciasteczka – makaroniki. Choć w cukierniach nie należą do najtańszych, w domu przygotujesz je bez większego problemu.
Mata ułatwi to zadanie, dzięki niej przygotujesz 21 makaroników. Podwyższony rant przy każdym wgłębieniu zapobiegnie rozlaniu się ciasta oraz sprawi, że każde z ciasteczek będzie idealnie okrągłe i o takiej samej średnicy. Użyj wyobraźni i twórz własne zestawienia smakowe.
Odporna na temperaturę od -40°C do +240°C
Sposób użycia:
Przygotowaną masę na makaroniki nałóż na mniejszą średnicę wgłębienia i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Upiecz i pozostaw do ostygnięcia. Ciasteczka odejdą bez najmniejszego problemu.
Można myć w zmywarce oraz używać w kuchence mikrofalowej.
Dołączono książeczkę z przepisami.
Objęta 15-letnią gwarancją
Wymiary: 38 × 30 cm
Średnica ciasteczka: 4,5 cm
Materiał: silikon platynowy

Łatwe mycie

Najwyższa jakość

Nieprzywierająca powłoka
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3