Silikonowa trzepaczka rózgowa pozwoli Ci łatwo ubić pianę z białek, jajka na omlet albo śmietanę, wymieszać sos lub zupę krem. Dzięki użyciu silikonu trzepaczka jest odporna na wysokie temperatury do 230 stopni Celsjusza. Możesz jej więc używać na gorących patelniach czy w formach wyjętych wprost z piekarnika.
Rączka ze stali nierdzewnej zakończona jest oczkiem umożliwiającym powieszenie rózgi na haczyku.
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012