Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Skomponowana z wyśmienitych składników takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko, czekolada Gold ma intensywny ale zbalansowany smak karmelu z nutami toffi, masła, śmietanki i szczypty soli.
Kolor ciepłego karmelu i jasnego bursztynu pozwoli stworzyć wspaniałe dekoracje.
Dzięki zawartości 37% tłuszczu kakaowego posiada średni stopień płynności.
Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady (można je bardzo łatwo stopić, pokruszyć lub zetrzeć na tarce (do tarcia najlepiej użyć maszynki).
Płynność: 3/5
Skład: Składniki: tłuszcz kakaowy, cukier, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, serwatka w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, karmelowy cukier (2%), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, sól.
Waga: 400 g
Uwaga! Czekoladowe pastylki w trakcie transportu mogą się poobijać, co niekorzystnie wpływa na wygląd ich powierzchni. Nie ma to jednak żadnego znaczenia dla walorów smakowych i funkcjonalnych czekolady.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek