Sweet Lace Pearl masa do koronek spożywczych, glitterów, brokatów i jadalnych płatków.
Idealna do dekoracji zamontowanych elementów i ciast w masie cukrowej.
Sposób użycia:
Wymieszać przed użyciem.
Tworzenie koronek: rozsmarować masę przy pomocy szpatułki na macie do koronek, matę włożyć do piekarnika (10 min/ 80 st. C) lub zostawić w temperaturze pokojowej do całkowitego wyschnięcia. Aby uzyskać lepszy efekt dodaj drugą cienką warstwę po pierwszych 10 minutach w piekarniku. Wyschniętą koronkę obrócić do góry nogami i za pomocą szpatułki delikatnie wyjąć rozpoczynając od rogu.
Tworzenie brokatu, glitteru i jadalnych płatków: rozsmarować cienką warstwę gotowej masy Saracino na silikonowej macie lub na papierze do pieczenia i pozostawić do wyschnięcia.
Wysuszoną masę można pociąć na jadalne płatki lub pokruszyć na brokat (glitter).
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek