Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Tu w wersji z ekstraktem z tuńczyka. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości płynące z ziaren soi. Miso dodaje energii i rozgrzewa. Znakomicie smakuje czysta lub z tradycyjnymi dodatkami: algami wakame, tofu, szczypiorkiem.Praktycznie gotowa do użycia. Możesz mieć ją zawsze przy sobie.
Zastosowanie: Zupę miso przygotowuje się błyskawicznie. Pastę tę można też stosować jako sos do makaronów, do duszenia mięsa i ryb. Jako składnik past (np. do jajek).
Składniki:
woda, SOJA, ryż, sól, ekstrakt z TUŃCZYKA, alkohol etylowy, wzmacniacze smaku: E621, E627, E631; wyciąg z wodorostów, barwnik: E101.
Ostatnie opinie o produktach
Rant do pieczenia ciast i tortów prostokątny, regulowany (16 - 32 cm, H12) - DorosioweRanty
polecam! dla siebie i idealny na prezent. Wreszccie nic się nie wylewa a galaretka jest idealnie gładka
goga1313
Posypka cukrowa, maczek zieleń irlandzka (75 g) - SweetDecor
ładny, żywy odcień zieleni, idealny na listki czy murawę do tortu boisko
goga1313
Posypka cukrowa błyszczące perełki mix 5 mm, cztery kolory (40 g) - SweetDecor
bardzo ładne kolory
goga1313
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera