Mąka bezglutenowa Fioreglut - idealna dla osób uczulonych na gluten.
Doskonała mieszanka składająca się z skrobi ryżowej i ziemniaczanej, mąki ryżowej i sojowej i błonnika pokarmowego.
Idealna do przygotowania pizzy, bułek, chleba i pieczywa płaskiego.
Wykonasz z niej również nietypowe wypieki, także na słodko.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna:1513 kJ
Wartość energetyczna: 357 kcal
Tłuszcz: 0,7 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g)
Węglowodany: 84,4 g (w tym cukry: 7 g)
Błonnik: 4,2 g
Białko: 1,5 g
Sól: 0,25 g
Waga: 1 kg
Kraj pochodzenia: Włochy
Caputo to rodzinny młyn, który swoją działalność rozpoczął już w 1924 r.
Dzięki doświadczeniu obecnie już trzech pokoleń, Caputo gwarantuje wyjątkowo wysoką jakość swoich produktów.
W młynie używane są najlepsze wyselekcjonowane gatunki pszenicy. Następnie po powolnym procesie mielenia, uzyskiwana jest mąka, która zachowuje skrobię i naturalną autentyczność smaku.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek