Polewa do dekoracji ciast, tortów i innych wypieków. Pozwala nadać efekt gładkiej, lustrzanej tafli.
Zapewni stylowy i elegancki wygląd każdemu deserowi i wywoła zachwyt wśród gości lub klientów.
Idealnie nadaje na nachylone powierzchnie p. boki tortów - nie spływa dzięki czemu podkładka pod tortem pozostanie czysta.
Glazura jest gotowa do użycia, wystarczy ją tylko wymieszać.
Skład: syrop glukozowy, sacharoza, zagęszczacz: agar E406, pektyny E440, modyfikowana skrobia, regulator kwasowości: E330, E331, konserwant: E202.
Masa netto: 3 kg
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek