Metalowa łopatka do smażenia ryb.
Idealna nawet do dużych kawałków.
Dzięki konstrukcji (lekko podniesiona na końcu szpatuły) oraz temu, że stal jest cienka, podnoszenie, przerzucanie i przenoszenie smażonych ryb jest wyjątkowo łatwe.
Jest bardzo poręczna, sprawdzi się do całych ryb, filetów, a nawet omletów z owocami morza i nie tylko.
Skośna, lekko uniesiona ku górze krawędź łopatki delikatnie wsuwa się pod potrawy, bez ich uszkadzania.
Szczeliny umożliwiają odpływ tłuszczu.
Wykonana ze stali nierdzewnej, wyposażona w wygodny, antypoślizgowy uchwyt.
Można myć w zmywarce.
Wymiary:
Długość: 29,7 cm
Szerokość: 6,8 cm
Wysokość: 2,1 cm
Gwarancja: 2 lata
Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek